Collabora amb nosaltres

Col · labora

Per una salut universal, pública i gratuïta, basada en l'atenció primària.

Col·laborant formaràs part d'un grup de persones que lluitem per fer realitat el dret a la salut. Perquè avui no podem permetre que ens desfacin tot allò aconseguit, ni podem permetre que als països empobrits s'hi imposi un model de sanitat basat en el lliure mercat. És vital que avancem en la defensa, arreu del món, d'un sistema de salut públic, de qualitat i a l'abast de totes. Amb qualsevol d'aquestes formes de col·laborar ens ajudes molt i tota l'ajuda suma!

 • Fes-te soci

  És la col·laboració més important, la que més força ens dóna. Si t'associes, contribueixes al sosteniment, a la legitimitat i a la governació de l'associació. Perquè una associació són les persones que la integren. Et necessitem per ser més forts i tenir més capacitat de canviar les coses.

  FORMULARI SOCIS
 • Segueix-nos i difon

  Explica la nostra lluita als teus familiars, amics, veïnes, companys d'estudi i de feinal... Si t'agraden les xarxes socials, treu-li espurnes al Twitter i al Facebook: fes que el nostre missatge arribi molt més lluny!

 • Participa a les nostres activitats

  Organitzem moltes activitats: mostres de cinema, debats, exposicions, jornades, conferències... consulta l'agenda i participa-hi! T'hi esperem!

  AGENDA D'ACTIVITATS
 • Col · labora com a empresa

  Ets una empresa respectuosa amb els drets humans i el medi ambient, responsable social i fiscalment? Pots fer una donació, entrant i omplint el formulari, o fer-nos una proposta de col·laboració d'un altre tipus. Estudiem cada una de les possibilitats de col·laborar. Segur que podem establir sinergies! Contacta'ns i parlem-ne!

  COL · LABORA COM A EMPRESA
 • Fes una donació

  Per portar a terme els nostres projectes i campanyes necessitem diners. En un temps en què les administracions públiques han reduit significativament el seu compromís amb les polítiques socials i la solidaritat internacional, necessitem el teu support més que mai.

  Fes un ingrés al nostre compte de Triodos Bank: ES52 1491 0001 2421 02267024 o de CaixaBank: ES32 2100 1010 5102 0006 5471 o través de Pay Pal. Podràs desgravar fins al 75% de les teves donacions.


  DONACIÓ AMB TARJETA

 • Fes-te voluntari

  Tens temps lliure per dedicar a l'activisme, la investigació, la comunicació o potser a l'administració? Contacta'ns!

 • Fes un llegat

  Hi ha desitjos que canvien el món. Deixa el teu escrit en testament, fes un llegat solidari.

  FES UN LLEGAT


Amb la teva ajuda podrem fer molt més