Donar

Si t'indigna aquesta realitat, ajuda'ns a combatre-la!

400 milions de persones al món no tenen accés a atenció sanitària. Per aquest motiu, 300.000 dones moren a l’any per problemes relacionats amb l’embaràs i el part i gairebé 6 milions d’infants moren abans de complir els cinc anys.

Defensem des de fa més de 50 anys el dret a la salut, on sigui necessari, perquè totes les persones puguin viure una vida digna.

Què Fem?

Treballem a Moçambic, Angola, Burkina Faso, Bolívia, Equador i els campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria.

  • Reforcem els sistemes públics de salut (construint centres de salut, millorant la formació del personal sanitari, la planificació i gestió, l’educació sanitària…)
  • Promocionem i defensem l’atenció primària com l’estratègia més eficient per garantir la salut.
  • A la Comunitat Valenciana, Balears i Catalunya, defensem la sanitat pública i universal que tant ens ha costat aconseguir i que ara està amenaçada per les retallades i la privatització.
  • Lluitem pel dret a la salut a tot el món.

Col·labora

Per fer tot això, i molt més, necessitem la teva col·laboració. En un temps en que les administracions públiques han reduït significativament el seu compromís amb les polítiques socials i la solidaritat internacional, necessitem el teu suport més que mai.

Fes-te sòcia, fes un donatiu.

Ajuda’ns a fer que la salut sigui un dret real per a tothom.