Octubre, 2020 | 80/20 BLOG

Month

Octubre 2020

Com ens expliquem el m贸n, tamb茅 el transforma

Aquest article 茅s el primer d鈥檜na s猫rie per donar a con猫ixer les organitzacions i moviments amb els quals treballem, a casa i arreu del m贸n. Quepo 茅s la cooperativa de comunicaci贸 per a la transformaci贸 social amb la qual col路laborem per impulsar el projecte 鈥淪alut, Drets, A
Llegeix m茅s

DI脌LEGS VIRTUALS SOBRE JOIERIA RESPONSABLE

Di脿legs sobre Joieria Responsable proposen un espai d鈥檌ntercanvi i reflexi贸 entorn als reptes i les oportunitats d鈥檜na nova concepci贸 de la joieria que aposta per la utilitzaci贸 de materials 猫tics procedents de la mineria responsable i de circuits de comer莽 just.
Llegeix m茅s

Encuesta Facil col路labora amb medicusmundi mediterr脿nia

Volem agrair a Encuesta Facil la seva col路laboraci贸 amb聽medicusmundi mediterr脿nia. Des de l'any 2012 ens recolzen amb el seu Bonus per ONG.
Llegeix m茅s

Salut, Drets, Acci贸 茅s Tect貌nic

La Mostra Salut, Drets, Acci贸 es transforma enguany en el Festival Tect貌nic, una proposta in猫dita que integra vuit iniciatives de cinema reivindicatiu. Les activitats que hi hem organitzat des de la Mostra Salut, Drets, Acci贸 estan dedicades al dret a la salut .
Llegeix m茅s

Projectes amb impacte sostingut i sostenibles en el temps

Els projectes que medicusmundi impulsa i en els qu猫 participa tenen una missi贸 molt clara: desenvolupar, refor莽ar i millorar els sistemes d'atenci贸 prim脿ria per assegurar un acc茅s a la sanitat p煤blica universal i gratu茂ta.
Llegeix m茅s