Febrer, 2023 | 80/20 BLOG

Month

Febrer 2023

COMEN脟A EL CURS ESCOLAR AMB CONSTRUYE VALORES A ALCOI

Aquest curs les sessions d'aprenentatge servei es desenvoluparan en sis escoles de l'interior de la prov铆ncia, concretament a les localitats d'Alcoi, Muro d'Alcoi i Onil.
Llegeix m茅s

Cicle de formacions per a organitzacions mineres

Medicus Mundi i el Centro Terra Viva inicien el cicle de formaci贸 per a organitzacions mineres i comit猫s de gesti贸 de recursos naturals a Nampula, (Mo莽ambic)
Llegeix m茅s

L鈥橢scola d鈥檃rt d鈥橭lot guanya el primer concurs sobre el dret de les dones de viure lliures de viol猫ncia

L鈥橢scola d鈥橝rt D鈥橭lot guanya el primer concurs per alumnes d鈥檈studis art铆stics sobre el dret de les dones de viure lliures de viol猫ncia, organitzat dins del projecte d鈥橢ducaci贸 pel Desenvolupament 鈥淚 Encontre Art铆stic Internacional per a la prevenci贸 de la Viol猫ncia Masclist
Llegeix m茅s

“Maldita. A love song to Sarajevo” guanya un Goya al millor curtmetratge documental

A "Maldita. A love song to Sarajevo", Bozo Vreco, el m茅s revolucionari dels artistes dels Balcans canta la vida, la superaci贸 i la hist貌ria d'amor entre dues ciutats, Sarajevo i Barcelona, que es van saber trobar en moments dif铆cils per no dir-se mai ad茅u.
Llegeix m茅s

Causes de la desnutrici贸 infantil a Cabo Delgado

Organitzaci贸 d鈥檈sdeveniments per dinfondre els resultats de la investigaci贸 antropol貌gica sobre els determinants socials de la desnutrici贸 cr贸nica infantil a Cabo Delgado, (Mo莽ambic).
Llegeix m茅s