A LUTA CONTINUA!

A LUTA CONTINUA!

Cat

A LUTA CONTINUA

Un documental de medicusmundi i Kanaki Films sobre el tortu贸s recorregut que viu Mo莽ambic en la construcci贸 del seu sistema p煤blic de salut.

A Luta Continua

VEURE DOCUMENTAL


Mo莽ambic, des de la seva independ猫ncia el 1975, 茅s un pa铆s en canvi constant. En aquest context, governs, fundacions, ONGs i empreses prediquen nobles intencions que persegueixen millorar el precari estat de salut de gran part de la poblaci贸. "A Luta Continua" repassa els aven莽os, reptes i dificultats per construir un sistema de salut per a tots i totes en un pa铆s cada dia m茅s desigual i on, de vegades, les estrat猫gies d'ajuda no sempre avancen en la mateixa direcci贸.
NOTA: activa els subt铆tuols del v铆deo, disponibles en espanyol, angl猫s i portugu猫s
medicusmundi considera que 茅s indispensable revitalitzar els principis de l'APS per assegurar la millora de la salut de tota la poblaci贸. La nostra proposta de treball es basa en un marc conceptual que conjuga tres 脿rees d'intervenci贸 de forma paral路lela i coordinada: l'enfortiment, la promoci贸 i la defensa de l'APS.

ARTICLES RELACIONATS


Lliurament d鈥檈ines i equipaments a les associacions i cooperatives de mineria artesanal

Adquirir i posar a la disposici贸 de les associacions i/o cooperatives mineres m脿quines, equips i eines de treball, t茅 com a finalitat facilitar i millorar els processos productius en l鈥櫭爉bit de la lluita contra l鈥櫭簊 del mercuri en la mineria de l鈥檕r en particular, i en general, dignif
Llegeix m茅s

Comencen a Nampula les campanyes de sensibilitzaci贸 comunit脿ria del projecte de mineria artesanal

L'acci贸 inserida en el programa "Miners associats de Nampula practiquen una mineria artesanal i de petita escala digna, 猫tica, neta i ambientalment sostenible", finan莽at per la Generalitat Valenciana, es dur脿 a terme en trenta comunitats de les zones mineres dels districtes de Moma, M
Llegeix m茅s

Encuesta Facil col路labora amb medicusmundi mediterr脿nia

Volem agrair a Encuesta Facil la seva col路laboraci贸 amb聽medicusmundi mediterr脿nia. Des de l'any 2012 ens recolzen amb el seu Bonus per ONG.
Llegeix m茅s

DESTACATS


Consulta l'agenda de les properes projeccions i debats i participa-hi!
Descarrega els materials del documental: dossier de premsa, p贸ster, imatges per a les xarxes socials...

IMATGES

Aqu铆 pots veure una selecci贸 de fotografies del rodatge del documental i de fotogrames de la pel路l铆cula.
"A luta continua" es va estrenar el maig de 2014 en el marc d'aquesta mostra de cinema i salut que organitzem anualment. No et perdis el web!