Col·labora

Col·labora

COL·LABORA

Per una salut universal, pública i gratuïta, basada en l’atenció primària.

Col·laborant formaràs part d’un grup de persones que lluitem per fer realitat el dret a la salut. Perquè avui no podem permetre que ens desfacin tot allò aconseguit, ni podem permetre que als països empobrits s’hi imposi un model de sanitat basat en el lliure mercat. És vital que avancem en la defensa, arreu del món, d’un sistema de salut públic, de qualitat i a l’abast de totes. Amb qualsevol d’aquestes formes de col·laborar ens ajudes molt i tota l’ajuda suma!

És la col·laboració més important, la que més força ens dóna. Si t’associes, contribueixes al sosteniment, a la legitimitat i a la governació de l’associació. Perquè una associació són les persones que la integren. Et necessitem per ser més forts i tenir més capacitat de canviar les coses.

Explica la nostra lluita als teus familiars, amics, veïnes, companys d’estudi i de feinal… Si t’agraden les xarxes socials, treu-li espurnes al Twitter i al Facebook: fes que el nostre missatge arribi molt més lluny!

Organitzem moltes activitats: mostres de cinema, debats, exposicions, jornades, conferències… consulta l’agenda i participa-hi! T’hi esperem!

Ets una empresa respectuosa amb els drets humans i el medi ambient, responsable social i fiscalment? Pots fer una donació, entrant i omplint el formulari, o fer-nos una proposta de col·laboració d’un altre tipus. Estudiem cada una de les possibilitats de col·laborar. Segur que podem establir sinergies! Contacta’ns i parlem-ne!

Per portar a terme els nostres projectes i campanyes necessitem diners. En un temps en què les administracions públiques han reduit significativament el seu compromís amb les polítiques socials i la solidaritat internacional, necessitem el teu support més que mai.

Fes un ingrés al nostre compte de Triodos Bank: ES52 1491 0001 2421 02267024 o de CaixaBank: ES32 2100 1010 5102 0006 5471 o través de Pay Pal. Podràs desgravar fins al 75% de les teves donacions.
Tens temps lliure per dedicar a l’activisme, la investigació, la comunicació o potser a l’administració? Contacta’ns!

Hi ha desitjos que canvien el món. Deixa el teu escrit en testament, fes un llegat solidari.

AMB LA TEVA AJUDA PODREM FER MOLT MÉS

PERQUÈ SOM RESPONSABLES

Portem més de 50 anys treballant pel dret a la salut, en xarxa per sumar esforços.

Donem suport directament als Sistemes Públics de Salut de països empobrits.

Subscrivim el Codi Ètic i de Conducta de Lafede.cat i la CONGDE.

PERQUÈ SOM TRANSPARENTS

Les auditories dels nostres comptes són públiques. La nostra política de transparència també. I la complim.

No depenem de grups polítics, econòmics o confessions religioses.

Més del 80% dels nostres recursos es destinen a projectes de desenvolupament.

PERQUÈ SOM COHERENTS

Fem projectes de cooperació, educació per al desenvolupament i sensibilització.

Entenem la salut com un dret humà.

Defensem l’Atenció Primària i la participació comunitària.