Documental Sarajevo

Documental Sarajevo

Comencem el rodatge d'un documental sobre el nou Sarajevo al qual Barcelona ha contribuït més que cap altra ciutat en el món.

Amb aquest documental pretenem arribar a un públic nou, divers, jove, que podrà descobrir, entre altres coses, la història d’amor entre les dues ciutats. Aquesta vegada no volem parlar de guerres, ni de nacions, ni de pactes. És d’amor del que volem parlar, de la força de la música i el seu llenguatge universal, de com aquesta pot trencar moltes més barreres que totes les polítiques signades en grisos despatxos. Connectarem amb l’esperit de Sarajevo a través de la història de dos artistes : Bozo Vrećo (Sarajevo) i Clara Peya (Barcelona).

Vols saber més?

Omple el següent formulari i et mantindrem informat/ da de l’avanç del documental i de les activitats de medicusmundi mediterrània.

  He llegit i accepto la política de privadesa i la tramesa d'informació del documental de Sarajevo.

  També accepto la tramesa de butlletins, noticies i publicacions de medicusmundi mediterrània

  Protecció de dades:
  D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades s’informa que les dades registrades en aquest formulari es tractaran per  part  de medicusmundi mediterrània amb la finalitat exclusiva de rebre els nostres butlletins de noticies, informació d’activitats i publicacions , sobre els que s’han implementat les mesures de seguretat per al seu tractament establertes en l’esmentada normativa.

  Podràs exercir en qualsevol moment el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades remetent una carta a l’adreça:

  medicusmundi mediterrània
  C / Pau Alsina 112, 1º, Edificio Pódium
  08024 Barcelona

  o enviant un correu electrònic a mediterrania@medicusmundi.es

  En ambdós casos adjuntant una fotocòpia del DNI.

  Més informació a la política de privadesa.