Sol.licitud Consentiment Explícit Interessats

Sol.licitud Consentiment Explícit Interessats

SOL·LICITUD DE CONSENTIMENT EXPLÍCIT

Segueix amb nosaltres!

Confirma la teva subscripció

El 25 de maig entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals dels ciutadans i ciutadanes.

D’acord a aquesta nova normativa a medicusmundi mediterrània hem adaptat la nostra política de privacitat i tractament de dades.

Si vols seguir rebent els nostres butlletins de noticies, informació d’activitats i publicacions omple el següent formulari:[recaptcha]

Avís de Confidencialitat:

D’acord amb el que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades s’informa que les dades registrades en aquest formulari passaran a formar part dels fitxers de medicusmundi mediterrània amb la finalitat exclusiva de rebre els nostres butlletins de noticies, informació d’activitats i publicacions , sobre els que s’han implementat les mesures de seguretat per al seu tractament establertes en l’esmentada normativa.

Podràs exercir en qualsevol moment el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades remetent una carta a l’adreça:

medicusmundi mediterrània
C / Secretari Coloma 112, 1r, Edifici Pòdium
08024 Barcelona

o enviant un correu electrònic a mediterrania@medicusmundi.es
En ambdós casos adjuntant una fotocòpia del DNI.